Flom skaper problemer nord på Costa Blanca

Publisert

De siste dager med regn, vind og høy sjø har skapt problemer mange steder i Valencia-regionen. Fra torsdag 29. august til fredag 30. august skal nødsentralen ha mottatt 269 nødrop fra forskjellige steder i Castellón, Valencia og Alicante. Ett av områdene som har vært mest utsatt er Marina Alta øverst på Costa Blanca (Alicante). I Benitatxell måtte en familie med to barn reddes ut av en bil som var på vei til å forsvinne i vannmassene. En britisk statsborger skal også ha blitt reddet fra å drukne i nabokommunen Teulada etter å ha trosset rødt flagg og badeforbud.

De siste dager med regn, vind og høy sjø har skapt problemer mange steder i Valencia-regionen. Fra torsdag 29. august til fredag 30. august skal nødsentralen ha mottatt 269 nødrop fra forskjellige steder i Castellón, Valencia og Alicante. Ett av områdene som har vært mest utsatt er Marina Alta øverst på Costa Blanca (Alicante). I Benitatxell måtte en familie med to barn reddes ut av en bil som var på vei til å forsvinne i vannmassene. En britisk statsborger skal også ha blitt reddet fra å drukne i nabokommunen Teulada etter å ha trosset rødt flagg og badeforbud. Sterk vind og høy sjø har i tillegg skapt problemer for folk på sjøen, blant annet utenfor Dénia der to båter fikk motorstopp onsdag og måtte hentes inn av redningstjenesten.
 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter