Flere spanske soldater til Afghanistan

Publisert

Spanias regjering har besluttet å sende ytterligere 450 soldater til Afghanistan for å overvåke det forestående valget. I forbindelse med NATO-toppmøtet den 4. april, bekreftet statsminister José Luís Rodríguez Zapatero at Spania skal sende flere soldater, samt 40 Guardia Civil betjenter. I tillegg er fem millioner euro destinert til innsatsen i det voldsherjede landet.

Spanias regjering har besluttet å sende ytterligere 450 soldater til Afghanistan for å overvåke det forestående valget. I forbindelse med NATO-toppmøtet den 4. april, bekreftet statsminister José Luís Rodríguez Zapatero at Spania skal sende flere soldater, samt 40 Guardia Civil betjenter. I tillegg er fem millioner euro destinert til innsatsen i det voldsherjede landet. Spania har fra før 780 soldater i Afghanistan.
 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter