Flere lavpris lyntog mellom Alicante og Madrid

Publisert

Det italienske selskapet Iryos øker antall tog på strekningen og opererer fra 2. juni fire daglige ruter mellom de to hovedstedene med tre klasser og billetter fra 18 euro. Iryos høyhastighets- og lavpristog mellom Alicante og Madrid er allerede i drift.

Den italienske operatøren lanserer sine tog mellom de to byene med fire daglige avganger, to i hver retning, med avgang fra Alicante kl. 12.25 og 19.35 og fra Madrid kl. 7.45 og 15.45, med en varighet på 2 timer og 25 minutter hver vei, i høyhastighetsvogner.

Når det gjelder ruten, vil togene (med avgang fra Alicante-Terminal og Madrid-Chamartín) stoppe i Albacete-Los Llanos og Cuenca-Fernando Zóbel. Når det gjelder billetter, tilbyr operatøren passasjerer tre ulike klasser på togene, med priser fra 18 euro hver vei.

Passasjerer som velger “initial”-klassen, får med seg én håndbagasje med en begrensning på 25 kilo og to bagasjebiter på 85x55x35 cm, en refusjon på opptil 80 % og en kostnad på 40 euro for å endre navnet på billetten.

Klassen “singular” (med en pris på ca. 10 euro mer enn den første klassen) gir deg mulighet til å bytte innehaver for halv pris, gir refusjon på opptil 85 % og inkluderer også endring av dato med maksimalt 24 timers varsel, mot betaling av prisforskjellen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter