Flere flyseter til Spania

Publisert

Etter sterk vekst i Spania og betydelig økning i etterspørselen, øker Norwegian antallet ruter mellom Palma (Mallorca) og Oslo, København, Stockholm og Gøteborg. Ruteøkningen til Palma starter fra og med 1. juni. Norwegians kapasitet øker med 20 prosent i forhold til samme periode i fjor. Økningen innebærer blant annet daglige turer mellom Oslo og Palma i sommermånedene.

–Spania er et viktig og raskt voksende marked for Norwegian. Palma er et populært reisemål, og vi ser frem til å kunne tilby enda flere avganger å velge mellom, slik at de reisende får større fleksibilitet, ikke minst i sommerhalvåret, sier kommersiell direktør i Norwegian Thomas Ramdahl

Flyselskapet har i dag 13 spanske destinasjoner på rutekartet: Palma de Mallorca, Alicante, Barcelona, Madrid, Malaga, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Bilbao, Murcia, Menorca og Ibiza.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter