Fire personer omkommet i flyulykke

Publisert

Fire personer skal være omkommet etter at et militært transportfly lørdag 9. mai fikk problemer og måtte nødlande like utenfor Sevilla i Syd-Spania. I tillegg til de fire omkomne skal to personer være fraktet til sykehus med alvorlige skader. Flyet som er av typen Airbus A400M skal ha fått problemer og nødlanding ble gjennomført. I nedfarten skal imidlertid flyet ha truffet en høyspentmast og tatt fyr.

Ulykkesflyet var nytt fra Spanias Airbus-anlegg ved San Pablo-flyplassen i Sevilla og var ute på testflyvning. Spanias statsminister Mariano Rajoy (PP) og leder for opposisjonen Pedro Sánchez (PSOE) er blitt enige om inntil videre å avlyse alle arrangementer i den pågående valgkampen til regionsvalgene 24. mai, skriver avisen El País.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter