Fire års fengsel for å ha stjålet 45 flasker vin

Publisert

En domstol i Cáceres har dømt en 49 år gammel man til fem års fengsel. Mannen stjal tilsammen 45 flasker vin fra restauranten og hotellet Atrio de Cáceres. Tyveriet vars godt planlagt. Han hadde gjort tre besøk på stedet i forkant. Hans kjæreste, en 28 år gammel tidligere Miss Mexico, distraerte personalet ved å kreve det retten omtaler som “ekstremt mye assistanse”. 49-åringen brukte da tiden på å stjele en hovednøkkel som senere ville gi ham adgang til vin-lageret.

Det var i denne vin-kjelleren 49-åringen fjernet 45 flasker av svært eksklusiv vin.

Senere gikk han tilbake og puttet 45 flasker i en ryggsekk og to store poser. Ingen av flaskene har kommet til rette. Mannen må også betale en erstatning til restauranten på 753.454 Euro for tapet av de elde dråpene.

Den dyreste av vinene som ble stjålet var en flaske Chateau d’Yquem fra 1806. Den har en pris på 350.000 Euro i følge menyen på Atrio de Cáceres.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter