Fem år for bombeangrep mot PP

Publisert

En 39 år gammel mann er dømt til fem års fengsel for å ha forsøkt å sprenge en bombe i Partido Populars hovedkvarter i Madrid. Hendelsen går tilbake til desember 2014, da mannen kjørte en bil inn i garasjen på bygget til regjeringspartiet. Den hjemmelagde bomben som var plassert i bilen gikk aldri av. Dommeren i saken mener likevel at handlingen bør dømmes strengt og at mannen med viten og vilje forsøkte å sette kontorene i brann, noe som ville vært til stor fare for de som befant seg i bygget.

Gjerningsmannen, en 39 år gammel forretningsmann fra Teruel, har tidligere hevdet overfor politiet at Partido Popular var skyld i hans økonomiske problemer. Hendelsen utløste først full terrorberedskap i hovedstaden. Politiet kunne imidlertid kort tid senere melde at situasjonen var under kontroll. Ingen kom til skade i kollisjonen og mannen ble raskt tatt hånd om av politiet.

Les også: Ville sprenge PPs kontor i Madrid

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter