Fant kokain i Nesquik-pakken saksøker butikken

Publisert

En kunde på et supermarked i Zaragoza fant kokain til en verdi av 13.000 euro i en pakke Nesquik. Produktet som stod i butikkhyllen skal ha inneholdt 250 gram av det narkotiske stoffet. Kunden har i ettertid saksøkt butikken med krav om erstatning for ufrivillig å ha bli innblandet i handel med narkotika.

Søksmålet mot butikken i Zaragoza (Aragón), får kritikk på sosiale medier for å være et forsøk på å slå mynt på situasjonen. Selv hevder den unge mannen som skal ha kjøpt den populære sjokoladedrikken at han potensielt sett ble utsatt for faren for å bli innblandet i alvorlig narkotikasmugling.

I følge advokaten hans var klienten redd for at han gjennom kjøpet av Nesquik-pakken kunne ha blitt et mål for eierne av kokainen. I tillegg skal han ha vært engstelig for ikke å bli trodd på at han selv var uskyldig i saken.

I følge den spanske avisen ABC jobber politiet etter en teori om at det aktuelle supermarkedet ble brukt som sted for overlevering av det forbudte stoffet. Pakken skulle med andre ord ha vært hentet av kjøperen av stoffet. I stedet endte den unge mannen opp med produktet, utvilsomt den dyreste Nesquiken i butikken skriver avisen.

Man vet også fra tidligere politibeslag at narkosmuglere ofte bruker transport av eksport- og importprodukter til smugling over landegrenser.

Les også: Peanøtter viste seg å være kokain

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...





Nyttig å vite:

Relevante nyheter