Fant europas største Marihuana-plantasje

Publisert

Tre personer er pågrepet etter at spansk politi fant en utendørs-plantasje bestående av 415.000 Cannabis-planter. Funnet ble gjort i Navarra i nord-øst i Spania.

Politiet fattet mistanke sommeren 2021 da de oppdaget en større marijuana plantasje som neppe var lovlig. Det finnes muligheter i Spania for å dyrke marihuana lovlig, dog i liten skala for eget forbruk eller “klubber” hvor man går sammen om å gjøre dette. Det politiet fant i Navarra var fordelt utover et område på 67 mål fordelt på 11 eiendommer i regionen.

I et nærliggende industri-område fant man maskiner for å tørke plantens blomster etter høsting. Bare her var det lagret 23.000 planter og ytterligere 13.000 var under tørking.

CBD Olje

Politiet sier formålet med dyrkingen var å selge det ferdige produktet til kunder i utlandet hvor man utvinner CBD-olje fra planten. Det skal ikke ha gått til “gatemarkedet”.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter