Fallas i Valencia utsettes til September

Publisert

Myndighetene for Valencia-regionen har “avlyst” årets fallas i Valencia mars måned. De sier man trolig vil markere festivalen i september når smitte-raten trolig er langt lavere.

Fallas markeres normalt i mars måned. Men grunnet pandemien ble det hele kansellert i 2020. I 2021 feiret man fallas i Valencia i september måned. Da hentet man frem figurene som var planlagt utstilt og brent i 2020.

Ingen kan med sikkerhet si hvordan det hele startet. Men det sies at snekkere og møbelmakere i middelalderen hvert år holdt «vår-rengjøring». Bål ble laget av kapp , skrot og rester fra verksteder og man tente fyr på dette i gategryssene natt til «Dia de San Jose», altså «Dagen for Josef», Kristus far som også var snekker.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter