Fagforeninger med millioneiendommer

Publisert

Hovedkvarterene til de syv største fagforeningene i Spania har en anslått eiendomverdi på mer enn 100 millioner euro melder eiendomsportalen pisos.com.

Hovedkvarterene til de syv største fagforeningene i Spania har en anslått eiendomverdi på mer enn 100 millioner euro melder eiendomsportalen pisos.com.

Hovedsetet til landets største fagforening Union General de Trabajadores (UGT) anslås av internettportalen pisos.com til å ha en verdi på 67,7 millioner euro. Mens hovedkvarterene til Comisiones Obreras (CCOO) og Confederacion Nacional del Trabajo (CNT) anslås å ha en markedsverdi på henholdsvis 26,1 og 3,4 millioner euro.

Ifølge analysen eiendomsportalen har gjennomført har de spanske fagforeningene eiendommer for tilsammen 102 millioner. Pisos.com, som også tidligere har gjennomført lignende studier for de politiske partiene i Spania, har beregnet seg fram til dette tallet utifra sin egen statistikk for salg av brukte eiendommer, samt offentlig tilgjengelig informasjon om eiendommenes likningsverdi.

Kontorlokalene til fagforeningene er lokaliserte i noen av de dyreste bydelene i Madrid slik som Salamanca, hvor kvadratmeter prisen er 4.308 euro, og Chamberí, hvor man i gjennomsnitt må betale 3.837 euro per kvadratmeter.

Hovedkvarteret til UGT i Avenida America 25, er det romsligste med 15.713 m2 fordelt på ni etasjer. På andreplass kommer lokalene til UGT i Lope de Vega 38, med sine 7.682 kvadratmeter, og deretter setet til CNT i Plaza Tirso de Molina 5 med 1.021 m2 fordelt over to etasjer.

Overskygger de politiske partiene
Verdien av kontorlokalene til de to største spanske fagforeningene UGT og CCOO, er ifølge pisos.com 93,8 millioner kroner. Dette er 57,5 millioner euro høyere enn det eiendomsportalen anslår som verdien av hovedkvarterene til Spanias to største politiske partier.

Ifølge pisos.com er eiendomsverdien til hovedkvarteret til regjeringspartiet Partido Popular (PP) i Genoa 13 rundt 24,5 millioner euro. Noe som er dobbelt så høyt som den anslåtte markedsverdien av Partido Socialista Obrero Espanol (PSOE) sitt sete i Ferraz 70, som portalen mener har en markedsverdi på 11,8 millioner euro.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter