Europas beste reisemål for by-strand

Publisert

Alicante på Costa Blanca er Europas beste reisemål for kombinasjonen by og strand. Det er konklusjonen fra en undersøkelse gjennomført av reiselivsportalen GoEuro. Også to andre spanske byer havner blant de fire beste på listen, Palma de Mallorca og Barcelona.  —————————————————————————————————————–

Bare Catania på Sicilia sniker seg inn mellom de tre spanske byene. Best er Alicante med sine 330.000 innbyggere. Deretter kommer Catania (Italia), Palma de Mallorca, Barcelona og kroatiske Split (For å se hele listen klikk på GoEuro).

Evalueringen er gjort på bakgrunn av hva slags type strand det er snakk om (f.eks. stein- eller sandstrand), temperaturen i vannet, nattlivet i byen, vannsporter og tilgjengelighet (med kollektivtransport). Alicante får hele 98 av 100 mulige poeng.

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter