Et tredve-talls biler rammet av brann i Javea

Publisert

En brann brøt lørdag ut i en bil på parkeringsplassen ved marinaen i Jávea (Alicante) og spredte seg til andre, og rammet rundt tretti kjøretøy, hvorav 17 ble fullstendig ødelagt, ifølge kommunale kilder.

Brannmannskaper fra Alicante-konsortiet har jobbet med å slukke brannen, som ble avsluttet kl. 16.10, og Guardia Civil har satt i gang etterforskning.

Ifølge kilder har området blitt avsperret av det lokale politiet. Brannvesenet meldte at de fikk melding ca. kl. 13.04 om en bilbrann i marinaen, på høyde med restauranten, som hadde spredd seg til andre biler, og der det ikke var tegn til personskade.

En tung bybrannbil, en tung skogsbil, en tung skogsbil, en tung moderbil, to korporaler og syv brannmenn fra brannstasjonene i Denia og Benissa var på stedet.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter