Enke etter CAM-sjef skutt og drept

Publisert

Enken etter tidligere sjef i sparebanken Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM) Vicente Sala er funnet drept i Alicante. Den 72 år gamle kvinnen ble oppdaget fredag 9. desember i sin egen bil, skutt i hodet. Politiet skal først ha trodd at kvinnen var blitt utsatt for et ransforsøk, men har senere forlatt denne teorien. Det utelukkes at dødsfallet skyldes selvmord.

Vicente Sala som var ektemann til den drepte enken døde i 2011. Det var før bedragerisaken mot ledelsen i CAM kom i gang. I følge avisen El País var Sala høyt ansett som forretningleder. Han stod likevel tiltalt for korrupsjon i forbindelse med Brugal-saken og skal sammen med sin kona ha utgjort en del av Alicantes økonomiske elite. Det er imidlertid uklart hvorvidt det er noen forbindelse mellom Vicente Salas tidligere lederverv og liv og drapet på enken.

Politiet utelukker også at dødsfallet skal skyldes selvmord. Kvinnen ble funnet med to skudd i hodet, avfyrt på kloss hold mens hun satt i sin Porsche Cayenne SUV hos bilforhandleren Novocar i Alicante, et selskap hun selv var eier av.  Politiet skal først ha trodd at kvinnen var blitt utsatt for et ransforsøk av bilen, men har senere forlatt denne teorien. Drapet skal ha skjedd på ettermiddagen fredag 9. desember og bærer preg av likvidering.

Les også: CAM-ledere mistenkes for grovt underslag

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter