El Banco de Valencia med økt overskudd

Publisert

Ledelsen for El Banco de Valencia har presentert fjorårets resultat. Det endte med et overskudd på 150 millioner euro, noe som betyr at banken har forbedret resultatet med 10,65 % i forhold til 2007. I motsetning til de fleste andre spanske banker, oppgir El Banco de Valencia at utlån til privatkunder har økt med 5,5 %, mens utlånt til firmaer har økt med 5,15 %.

Ledelsen for El Banco de Valencia har presentert fjorårets resultat. Det endte med et overskudd på 150 millioner euro, noe som betyr at banken har forbedret resultatet med 10,65 % i forhold til 2007. I motsetning til de fleste andre spanske banker, oppgir El Banco de Valencia at utlån til privatkunder har økt med 5,5 %, mens utlånt til firmaer har økt med 5,15 %. Innskuddene har likeledes økt med 12 % til mer enn 11 millioner euro. Den Valenciabaserte banken åpnet tre nye avdelinger i løpet av fjoråret, og har nå 452 filialer rundt om i Spania. Det store flertallet av disse ligger i Valenciaregionen.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter