Ekssjefen i Caja Madrid sendes i fengsel

Publisert

Miguel Blesa, tidligere sjef i sparebanken Caja Madrid, er varetektsfengslet tiltalt for dokumentforfalskning, bedrageri og underslag. Forholdet knyttes til uregelmessigheter i forbindelse med bankens oppkjøp av City Bank Florida (CNBF) i 2008. Blesa beskyldes også for å ha gitt tvilsomme lån til tidligere leder i den spanske næringslivsorganisasjonen Confederación Española de Organizaciones Empresariales (CEOE), den bedrageritiltalte Gerardo Díaz Ferrán. Miguel Blesa skal torsdag 16. mai ha blitt fraktet til fengselet Soto del Real i Madrid. Kausjon er satt til 2,5 millioner euro.

Miguel Blesa, tidligere sjef i sparebanken Caja Madrid, er varetektsfengslet tiltalt for dokumentforfalskning, bedrageri og underslag. Forholdet knyttes til uregelmessigheter i forbindelse med bankens oppkjøp av City Bank Florida (CNBF) i 2008. Blesa beskyldes også for å ha gitt tvilsomme lån til tidligere leder i den spanske næringslivsorganisasjonen Confederación Española de Organizaciones Empresariales (CEOE), den bedrageritiltalte Gerardo Díaz Ferrán. Miguel Blesa skal torsdag 16. mai ha blitt fraktet til fengselet Soto del Real i Madrid. Kausjon er satt til 2,5 millioner euro. Blesa er den første banksjefen som sendes i fengsel siden tidligere direktør i banken Banesto, Mario Conde, i 1993 ble gitt en dom på tjue år for bedrageri.
 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter