Eksplosjon ved Ukranias ambassade

Publisert

I Madrid er en ansatt ved Ukranias ambassade meldt skadet etter en eksplosjon.

Noe detonerte i det man “håndterte” et brev adressert Ukranias ambassadør til Spania. Man antar at det var snakk om en slags brevbombe.

Bomber ved USAS militærbase og mot statsministeren

Dette er en av totalt seks bomber man til nå har registrert i Spania siste to døgn. I tillegg til en våpenprodusent i Zaragoza har man funnet bomber adressert Spanias statsminister, USAs ambassade, forsvarsministeriet samt militærbasen Torrejon like utenfor Madrid.

Den første brevbomben man fant var adressert en våpenprodusent i Nord-Spania og ankom få dager tilbake. Våpen-produsenten greide der å deaktivere brevbomben som ikke gjorde noen skade.

Brevet sendt våpenprodusenten hadde samme avsender-adresse som brevet sendt ambassaden. Produsenten, som holder til i Zaragoza, har levert granat-kastere til Ukrania.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter