Drapsmistenkt avslørt av tatovering

Publisert

Spansk politi har pågrepet en drapsmistenkt tysker som trolig har avslørt seg selv gjennom en tatovering på overarmen. Mannen som nylig ble arrestert i Lloret de Mar i Catalonia var ettersøkt i Tyskland for drapet på sin 20 år gamle samboer. På tatoveringen står blant annet navnet på avdøde og en dødsdato som trolig avslører drapstidspunktet.

Mannen som nå er pågrepet mistenkt for drapet på sin samboer i Bayern i Tyskland skal ha rømt til Spania med parets 18 måneder gamle baby. Tysk politi skal før pågripelsen ikke ha visst når kvinnen døde, men har nå trolig fått den bekreftelsen de trengte. Den pågrepne skal nemlig har tatovert inn avdødes navn «Lisa» på overarmen, sammen med fødselsdato og en dødsdato som mest sannsynlig er drapsstidspunktet.

På bildet av tatoveringen som er offentliggjort av spansk politi kan man også lese mannens siste hilsen til avdøde Gracias por todo (Takk for alt på spansk). Den 18 måneder gamle sønnen skal ha vært i god behold ved pågripelsen og er inntil videre tatt hånd om av en barnevernsinstitusjon i Catalonia. Mannen venter nå utlevering til Tyskland.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter