Dødsfall etter flom på Costa Blanca

Publisert

En mann skal lørdag 17. desember ha omkommet under flomværet i Finestrat nord på Costa Blanca. Ulykken skal ha skjedd om morgenen da mannen forsøkte å ta seg inn i en bil som stod parkert i vannmassene. Store mengder regn skapte samme dag problemer mange steder langs kysten. Brannvesenet i Alicante skal ha måttet gjøre flere utrykninger for å redde folk fra biler.

Lørdag 17. desember var beredskapen hevet til nest høyeste nivå (oransje) for hele Alicante-provinsen og sydover til Andalucia. Mannen som omkom i Finestrat er foreløpig ikke identifisert. I et amatøropptak av den tragiske ulykken ser man hvordan han forsøker å ta seg inn i bilen som stod parkert i vannmassene i sentrum av byen.

Det aktuelle området utgjør byens rambla som opprinnelig er en naturlig renne for regnvann. Mannen ble ført med den strie strømmen ned gaten og ut til havet. En større redningsoperasjon ble iverksatt, men uten at livet kunne reddes.

Det skal være vanlig at ramblaen i Finestrat fylles med vann etter kraftig nedbør. I oktober 2011 skjedde en liknende ulykke på samme sted da to britiske pensjonister mistet livet, skriver avisen El País.

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter