Denne spanske galleonen kan bli din for bare 7.600 Euro

Publisert

. Skipet som i flere år har ligget fortøyd i Alicante havn ble forlatt av de forrige eierne i Alicante havn sammen med en betydelig regning på leie av havneplass. Skitet er en kopi av “Santisima Trinidad” som deltok i sitt siste slag utenfor Trafalgar (Cadiz) hvor skipet i dag ligger på bunnen.

Originalen tilhørte den spanske marinen og var utstyrt med 140 kanoner.
Skipet ble lagt ut på tvangsauksjon tidligere i år for en pris på 152.000 Euro. Men da ingen potensielle kjøpere har på nytt langt skipet ut for auksjon. Denne gangen med en minstepris på 7.600 Euro.

Kjøperen som eventuelt får tilslaget må først av alt få skipet til nærmeste tørrdokk for nødvendige reperasjoner. Denia og Cartagena er nærmeste havn med tørrdokk fra Alicante.
Kopi av gamle historiske skip brukes ofte som restauranter og sted for events i Spania. I Valencia ligger en kopi av Columbus skip “Santa Maria” som ofte leies av bedrifter for presentasjoner og events.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: