Demonstrerte mot Francisco Camps

Publisert

Mange hundre personer møtte frem for å demonstrere mot Valencias regionale president, korrupsjonsmistenkte Francisco Camps, på Plaza de Manises i Valencia i midten av juni. Demonstrasjonen var organisert via Facebook. En mann ved navn Vicente etablerte i mai en Facebookgruppe, hvor han erklærte seg lei av korrupsjonen blant Valencias politikere. Gruppen fikk raskt mange tilhengere.

Mange hundre personer møtte frem for å demonstrere mot Valencias regionale president, korrupsjonsmistenkte Francisco Camps, på Plaza de Manises i Valencia i midten av juni. Demonstrasjonen var organisert via Facebook. En mann ved navn Vicente etablerte i mai en Facebookgruppe, hvor han erklærte seg lei av korrupsjonen blant Valencias politikere. Gruppen fikk raskt mange tilhengere. Motivasjonen for å danne Facebookgruppen var Camps´  involvering i den omfattende korrupsjonsskandalen  ”Gürtel”.

    

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter