Dårlig start på året for børsen

Publisert

2009 har begynt dårlig for Madridbørsen. Fra årsskiftet og frem til den 20. januar, har indeksen – Ibex 35 – falt med hele 10 %. Dermed kunne Madrid notere Europas største børsfall hittil i år. Bare tirsdag den 20. januar falt Ibex 35 med 2,45 %, til 8276 poeng. Det er banksektoren som må bokføre de største tapene, så langt i år har den falt med 23 %.

2009 har begynt dårlig for Madridbørsen. Fra årsskiftet og frem til den 20. januar, har indeksen – Ibex 35 – falt med hele 10 %. Dermed kunne Madrid notere Europas største børsfall hittil i år. Bare tirsdag den 20. januar falt Ibex 35 med 2,45 %, til 8276 poeng. Det er banksektoren som må bokføre de største tapene, så langt i år har den falt med 23 %. Manglende tillit til spanske finansinstitusjoner oppgis som hovedårsak.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter