Costa vil tilbake til PP

Publisert

Tidligere generalsekretær for PP Valencia, Ricardo Costa, sier et han ønsker seg tilbake til Pardido Popular. Costa, som i en årrekke har vært en av de nærmeste samarbeidspartnerne til president Francisco Camps, ble ekskludert fra PP i oktober på grunn av hans involvering i korrupsjonsskandalen ”Gürtel”.

Tidligere generalsekretær for PP Valencia, Ricardo Costa, sier et han ønsker seg tilbake til Pardido Popular. Costa, som i en årrekke har vært en av de nærmeste samarbeidspartnerne til president Francisco Camps, ble ekskludert fra PP i oktober på grunn av hans involvering i korrupsjonsskandalen ”Gürtel”. Nå har han overelevert PP ledelsen en anmodning om å ta han inn i varmen igjen. 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter