Costa Blanca: Dette er de nye reglene fra 15. mars

Publisert

Det blir lov å reise fritt mellom Valencia-regionens provinser Alicante, Valencia og Castellon-provinsen i tid for påskeferien. Regionens ytre grenser forblir stengt så de som bor i andre deler av Spania ikke kan reise inn i Valencia-regionen. De som ankommer med fly fra utlandet kan reise til sine respektive ferieboliger eller hoteller. De siste tre månedene har 175.000 turister ankommet Valencia-regionen.

Barer og restauranter kan åpne igjen 15. mars med full kapasitet på terrasser. Antakk gjester pr bord er begrenset til fire. Innendørs skal antall gjester skal begrenses til en tredjedel av normal maksimal kapasitet innendørs. Barer og restauranter må stenge senest klokken 18.00.

«Portforbudet» vil fortsette å kreve at man holder seg hjemme etter klokken 22.00.

Treningsenter og offentlige basenger får igjen åpne mandag 15. mars.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: