«Canal Nou» vender tilbake

Publisert

Valencia-regionenes eget radio og tv-selskap RTVV er tilbake etter å ha ligget brakk i tre år. Selskapet som blant annet hadde tv-kanalen Canal Nou ble stengt av Partido Popular i november 2013 etter å ha pådratt seg gjeld for 1,2 milliarder euro.

Regionspresident Ximo Puig (PSOE) lover at det nye Radiotelevisió Valenciana (RTVV) vil være tilbake om kort tid. Gjenåpning av selskapet er allerede vedtatt i Valencia-parlamentet og ny direktør er valgt. Puig som tok over for Alberto Fabra (PP) i 2015 påpeker at den gamle kanalen hadde et slitt omdømme etter utallige klager på manipulasjon av informasjon og ble ansett for å være politisk farget. I følge Puig vil det nye RTVV ikke ha noe til felles med PPs gamle kanal.

Les også: Stenger “Canal Nou”

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter