CAM-ledere fratatt formuen

Publisert

Formuen til den tidligere ledelsen i sparebanken CAM er inndratt. Leiligheter, landsteder, garasjeplasser, biler, aksjer og andre verdier. De berørte i saken er bankens tidligere president Modesto Crespo, eksdirektør María Dolores Amorós, hennes etterfølger Roberto López Abad og to tidligere underdirektører. De fem står anklaget for bedrageri og underslag og for å ha bidratt til å ruinere en av de sterkeste finansinstitusjonene i Spania. Inndragelsene kommer etter at de tiltalte ikke har betalt det foreløpige erstatningskravet på 35 millioner euro som ble fastsatt for noen måneder siden. Formålet med erstatningen er å unngå at pengene forsvinner før det foreligger dom i saken. Retten har begrunnet kravet med at man sitter på saksinformasjon som blant annet tilsier at den tidligere ledelsen løy om situasjonen i CAM da banken allerede var i problemer og passet på å sikre seg gunstige lønns- og pensjonsavtaler før situasjonen ble kjent.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter