Bush glemte Aznar

Publisert

Kort tid før han skal forlate det hvite hus, har president Georg W. Bush besluttet å dele ut en av USAs fremste utmerkelser til et knippe av sine internasjonale støttespillere. Men det ser ut til at han har glemt en av sine aller mest trofaste våpendragere, Spanias tidligere statsminister Jose Maria Aznar.

Bush har valgt å tildele ”Presidentens Frihetsmedalje” til Storbritannias tidligere statsminister Tony Blair, Australias tidligere statsminister John Howard og Colombias president Alvaro Uribe. I en uttalelse fra det hvite hus heter det seg at disse statslederne blir hedret for sine anstrengelser for å bedre livsvilkårene til verdens befolkning, og for å ha promotert demokrati, menneskerettighetene og fred.

Aznar har tidligere blitt tildelt den amerikanske Kongressens Gullmedalje for sin samarbeidsvilje med Bushadministrasjonen i kampen mot den internasjonale terrorismen. En ære han deler med blant annet tidligere CIA sjef George Tenet og Paul Bremer, som var sjef for den første provisoriske koalisjonsregjeringen i Irak.

 

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter