Brukte dukke for å kjøre i kollektivfeltet

Publisert

En mann er pågrepet for å ha forsøkt å lure politiet med en dukke i passasjersetet. Mannen som kjørte i morgentrafikken på motorvei A-6 inn til Madrid skal ha ligget i feltet for kollektivtransport og biler med én eller flere passasjerer. Politiet trodde først at mannen hadde med seg en jente i bilen, men oppdaget senere at det var en dukke og fikk stoppet vedkommende.

Den oppfinnsomme trafikksynderen som ble tatt av politiet torsdag 16. juni var på vei inn til Madrid under morgenrushet. For å slippe køen hadde han lagt seg i feltet forbeholdt busser og biler med én eller flere passasjerer, det såklate Bus-VAO-feltet (Vehículos de Alta Ocupación).

Mannen så først ut til å ha med seg en jente i bilen. Politiet som på tidspuktet kontrollerte bruken av kollektivfeltet ble imidlertid mistenksomme da de, tross det varme sommerværet, så at «barnet» hadde på seg vinterklær og caps.

Politiet rykket dermed ut og fikk stoppet vedkommende. Uriktig bruk av kollektivfeltet i Spania straffes med bøter på opptil 200 euro.

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter