Bruker okse som vakthund

Publisert

En mann fra Montserrat i Valencia har gått utradisjonelle veier for å bevokte tomten sin. Etter å ha sett seg lei på gjentatte innbrudd på eiendommen byttet han like godt ut vakthundene med en fullvoksen okse. Mannen sier til spanske avviser at han håper oksen vil ha en avskrekkende effekt.

Bilopphugger Emilio Cerveró fra Montserrat i Valencia-provinsen har hatt syv innbrudd siden sommeren. På samme tid skal han ha mistet fire hunder. Han forklarer til avisen Levante at tyvene klipper hull i gjerde på tomten og slipper hundene ut, for deretter å ta seg til rette med forskjellige bildeler. I et forsøk på å få slutt på tyveriene har han derfor byttet ut hundene med en okse. Dyret går nå fritt rundt på eiendommen kveld og natt noe eieren håper vil ha en avskrekkende effekt på tyvene.

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter