Bortførte barna for å unngå vaksinering

Publisert

En kvinne i 40-årene er ute på prøve etter at en dommer har bestemt at hun ikke kan verken besøke eller kontakte sine to sønner. Kvinnen fra Sevilla bortførte hennes to sønner og tok dem med til Portugal. Hennes fraseparerte mann hadde gjort det klart at han ville vaksinere de to.

Domstolen “godkjente” vaksineringen

I forkant av dette hadde en domstol avgjort at mannen hadde rett til å gjøre dette, etter lengre tids diskusjoner med moren som nektet dette. Først tok hun guttene ut av skolen til Jerez for å holde dem borte fra faren. Deretter valgte kvinnen å ignorere domstolens avgjørelse og tok de to guttene ut av Spania til en landsby over grensen til Aljezur i Portugal.

Fikk guttene til å spille inn anti-vaksine video

Den 46 år gamle kvinnen fikk de to guttene til å spille inn en video hvor de forteller at de ikke ønsker å bli vaksinert.

Etter å ha bli ettersøkt av spansk politi valgte kvinnen å reise tilbake til Sevilla med de to. Hun ble her pågrepet av Guardia Civil. Hun måtte tilbringe en natt i varetekt før hun ble løslatt med krav om å holde seg unna sine to sønner. Hun kan heller ikke snakke med dem.

Kvinnens forsvarer sier hun bare ville beskytte sine barn fra vaksinens mulige bivirkninger.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter