Borte bra, men hjemme best?

Publisert

Spania er et bra land å bo i, men ingenting slår Norge. Det er i hvert fall konklusjonen man kan trekke fra FNs Happiness-rapport for 2017. Der går nemlig Norge helt til topps på tabellen, kåret til det lykkeligste landet i verden.     ——————————————————————————————————————————–

Spania befinner seg også langt opp på den 155 nasjoner lange listen. Med sin 34. plass havner likevel det solfylte landet godt under Norge og de andre nordiske landene. Sammenlikner man kontinenter fremstår Europa som det beste stedet å bo, mens Afrika havner nederst på listen.

World Happiness Report 2017 ble presentert på De forente nasjoners internasjonale lykkedag mandag 20. mars (International Day of Happiness).

Til grunn for evalueringen i undersøkelsen ligger en rekke faktorer, forhold som for enkeltindividet er brutt ned til inntekt, utdanning, arbeid(sledighet), sivil status (om man lever med en partner eller bor alene) og til slutt fysisk og psykisk helse. Norge, Danmark, Island, Sveits og Finland ligger øverst på listen. Nederst finner man Rwanda, Syria, Tanzania, Burundi og til slutt Den sentralafrikanske republikk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter