Ibiza: Ble filmet mens han stjal fra koffertene

Publisert

Et bakkemannskap ved flyplassen på Ibiza ble tatt på fersk gjerning mens han stjal fra koffertene på et Ryanair-fly. En av passasjerene på flyet ble oppmerksom på hendelsen og tok frem mobilen for å filme mannen.

I følge avisen Diario de Ibiza rakk tyven å stjele en bærbar høyttaler til 140 euro. Høyttaleren tilhørte en ungdom på flyet. Vedkommende hadde sammen med flere andre hadde fått kofferten sendt ut til omlasting, etter at kapasiteten for håndbagasje om bord på flyet var nådd. Passasjeren som rakk å filme tyveriet var snar og viste umiddelbart videoen til en av Ryanairs flyverter. Filmen ble deretter formidlet videre til kapteinen som tilkalte politiet. Det hele ble oppklart på stedet og flyet kunne ta av etter en kort forsinkelse, med alle passasjerer og deres eiendeler om bord.

Moren til ungdommen som hadde fått høyttaleren tilbake skal etter hendelsen ha reist seg i flyet og spurt om hvem som hadde filmet tyveriet. Mannen bak videoen ga seg deretter til kjenne og fikk en takk for sin årvåkenhet. Mannen skal også ha fått en takk fra mannskapet på flyet som invitert ham på gratis frokost.

Hendelsen er den andre på ett år der bakkemannskaper på Ibiza-flyplassen lager overskrifter i spanske aviser. I juli i fjor mottok selskapet Iberia en klage ved samme flyplass for uvøren håndtering av bagasje.

Les også: Koffertene «flyr» på Ibiza-flyplass

Les om tyveri fra ansatte ved flyplassen i Alicante i 2016: Flyplass-ansatte stjal fra koffertene

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter