Billigere bensin i Spania

Publisert

Bensinprisene fortsetter å gå ned i Spania, og har ikke vært så billig siden 2007. I de siste dagene har det vært stor trafikk på bensinstasjoner rundt hele landet, hvor folk har kommet for å fylle tanken i frykt om at prisene vil gå opp igjen.

 Konsumer organisasjonen, Facua, mener de gunstige prisene vil vare.

-Med mindre produsentene endrer sin tilnærming, satser vi på at prisene fortsetter å falle eller stabiliserer seg i løpet av de første seks månedene av året.

 Bensin er faktisk et av produktene som mest har gått ned i pris i januar i år sammenlignet med i fjor. Fallet i oljeprisen siden begynnelsen av sommeren i fjor betyr for eksempel at å fylle en 50 liters tank blyfri 95 bensin nå koster cirka 58€, mens det i januar 2014 kostet 71€. Prisen på diesel har også falt. 50 liter av dette produktet er nå verdt 55€ på de fleste bensinstasjoner, mens det i 2014 kostet 68€.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...





Nyttig å vite:

Relevante nyheter