Bestilte «eksorsist» til rådhuset

Publisert

En kommunerepresentant fra Vegas de Genil i Granada bestilte «eksorsist» til rådhuset. Den uvanlige servicen skal ha blitt bestilt etter at vedkommende opplyste å ha sett et spøkelse i bygget.

Spøkelseshistorien fra Vegas de Genil i Granada (Andalucia) har fått stor oppmerksomhet i media etter at et bilde av det påståtte gjenferdet ble delt på sosiale medier. Angivelig hentet kommunerepresentanten frem mobilen da den lille skikkelsen åpnebarte seg og tok et bilde. Hendelsen skal ha funnet sted en kveld da vedkommende ble sittende alene i bygget og jobbe sent. Det man ser på bildet skal være en liten jente, som vandrer i byggets korridorer.

Bildet skal senere ha blitt offentliggjort av ordføreren i Vegas de Genil. Hverken representanten som mener å ha sett spøkelset, eller personen som foretok den åndelige renselsen av rådhuset, har uttalt seg til media.

Sistnevnte person skal være en ekspert på naturmedisin fra et lokalt Reiki-senter, opplyser den spanske fjernsynskanalen Antena 3.

Les også:

Prest tiltales for eksorsisme på jente

Studenter må lære djevelutdrivelse

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter