Ber staten finansiere bedre promenade

Publisert

Altea har siste året endelig fått strandpromenaden utbedret. Man har åpnet opp «bassenget» som lukket inn store mengder vann like foran promenaden og hver sommer førte til stank i sommerheten. Man har lagt ordentlig strand i stedet her og bygget en rekke små moloer for å forhindre erosjon av strendene.

Alteas nye ordfører tok med seg tre av sine byråder til Madrid for å legge frem byens ønske om at staten finansierer andre etappe av arbeidene som snart ferdigstilles. Kommunen ønsker å få flyttet parkeringsplassen nede ved promenaden og generelt utbedre området like bak den nye promenaden.

 

På grunn av den spesielle situasjon Spania nå befinner seg i politisk. Etter to nasjonale valg har man fortsatt ingen ny regjering, er det tvilsomt Altea kommune vil komme noen vei med sine krav i denne omgang.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter