Bekrefter “svart” regnskap i PP

Publisert

Dommeren som etterforsker Bárcenas-saken bekrefter at Partido Popular har operert med svarte regnskaper. De nye bevisene gjelder for årene 2005 til 2011 og viser at det er blitt gjort utbetalinger ved siden av offisiell bokføring. De aktuelle utbetalingene kan knyttes til en utbedringsjobb i partiets hovedkontor i Madrid som skjedde i denne perioden.

I følge de nye opplysningene skal en arkitekt ved navn, Gonzalo Urquijo, ha stått for arbeidet og fått jobben betalt uten at honoraret fremgår av PPs offisielle regnskaper. Utbetalingene kan imidlertid tilbakeføres til det parallelle regnskapet som ble avslørt av avisen El País i januar i år og som partiets tidligere kasserer Luis Bárcenas vedgår å ha ført. De nye opplysningen er foreløpig ikke blitt kommentert av ledelsen i PP.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter