Aznar ”viste fingern” til studenter

Publisert

Spanias tidligere statsminister, Jose Maria Aznar (PP), får kraftig kritikk fra sine politiske motstandere etter at han ”viste fingern” til en gruppe studenter som pep han ut etter et foredrag på la Universidad de Oviedo. Det er særlig Aznars nedlatende omtale av statsminister Jose Luis Rodriguez Zapatero som satte sinnene i kok.

Under foredraget ved universitetet i Oviedo sa den tidligere PP statsministeren blant annet at Zapatero ikke bør forsøke å fremstå som om at han var ”kaptein for brannmennene”, fordi han i virkeligheten er ”sjefen for pyromanene”.

Visestatsminister María Teresa Fernández de la Vega sier at regjeringen ikke stiller seg bak utpipingen av Jose Maria Aznar. Men at Aznars reaksjon med å ”vise fingern”, heller ikke innbyr til å opprettholde respekten. Når det gjelder uttalelsene om statsminister Zapatero, karakteriserte de la Vega dem som pinlige.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...





Nyttig å vite:

Relevante nyheter