Aznar hyller Bush

Publisert

Spanias tidligere regjeringssjef, Jose Maria Aznar (PP), hyllet den 14. november den avtroppende amerikanske presidenten, George W. Bush, i en artikkel i den franske avisen Le Figaro. Aznar skriver at verden har blitt et langt tryggere sted takket være Bushadministrasjonen og deres internasjonale innsats. Og han hevder at historien vil frifinne den amerikanske presidenten.

Jose Maria Aznar tapte det spanske regjeringsvalget i 2004, etter å ha forledet velgerne til å tro at ETA sto bak togbombene i Madrid, i ettertid bare referert til som 11-3 i Spania. Det spanske folk vendte han i praksis ryggen allerede da han, som en av få europeiske statsoverhoder, ga uforbeholden støtte til de ”neokonservative haukenes” kamp mot terror.

Selv ikke etter at det ble klart at Irak ikke hadde masseødeleggelsesvåpen, har Aznar aldri kritisert invasjonen. Og han fortsatte å pøse på med soldater i den amerikansk skapte hengemyren, vel vitende om at over 80 % av den spanske befolkningen var imot.

 

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter