Avviser høringen av Rajoy for tredje gang

Publisert

Kravet om at statsminister Mariano Rajoy (PP) må forklare seg om partiets skjulte regnskaper og svarte lønnsutbetalinger er igjen blitt avvist i Kongressen. Det er tredje gang presidentskapet avviser kravet. Opposisjonspartiet PSOE mener statsministeren skjuler informasjon om partiets tidligere kasserer Luis Bárcenas og hans millionkontoer i Sveits. PSOE mener pengene i utlandet kan knyttes til PP og de antatt svarte lønnsutbetalingene som den korrupsjonstiltalte eks-kassereren i mange år skal ha betalt ut i kontanter til Rajoy og flere andre i partiets ledelse. PSOE har tre ganger bedt om et ekstraordinært plenumsmøte i nasjonalforsamlingen for å kunne stille spørsmål direkte til Rajoy. Partido Popular har imidlertid flertall i presidentskapet og kan derfor stoppe et hvert «angrep» mot statsministeren.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter