Ambulanseansatt stjal fra pasientene

Publisert

En ambulanseansatt er arrestert av politiet i Vinaròs i Castellón for tyveri av smykker fra pasienter og pleietrengende. Mannen skal ha stålet smykkene hjemme hos pasientene og under reiser med ambulansen. De fleste av ofrene er eldre som ikke har vært var klar over at verdisakene forsvant.

Politiet Vinaròs i Castellón-provinsen har så langt beslaglagt smykker til en verdi av 3.000 euro. Den arresterte ambulansemannen skal ha blitt avslørt gjennom politiets kontroll med kjøp og salg av gull i provinsen. Mannen ble oppdaget gjennom salgene han hadde gjort hos en av pantelånerne i byen. I tillegg til beslagene står mannen registrert med flere andre smykkesalg i samme butikk, noe politiet nå etterforsker, skriver avisen El País.

 

 

 

    

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter