Altea: Dykkere ryddet opp i Campomanes

Publisert

Lørdag 12. april arrangerte dykkesenter Greenwichdiving i samarbeid med organisasjonen Project AWARE, en ryddeaksjon av havbunnen i Playa La Barreta, i Campomanes like utenfor Altea. Arrangementet var en stor suksess og Greenwichdiving ønsker i en pressemelding å takke alle deltakerne for arbeidet og innsatsen som ble gjort for å fjerne sterkt miljøforurensende gjenstander. Midlene som ble samlet inn under aksjonen har blitt donert til Project Aware.

Under aksjonen organiserte deltakerne seg i tre grupper, en første gruppe stod ved vannkanten, den annen gruppen bestod av dykkere under vann og den tredje gruppe bestod av brettpadlere som gav dykkerne støtte ved vannflaten.

Deltakerne gjorde en formidabel innsats og mange poser fulle av flasker, plast, sigarettstumper og bokser ble samlet på stranden. Dykkerne fant til og med en bærbar pc med lithium-batteri liggende på havbunnen.

Talskvinnen for Greenwichdiving, Vanessa Extremadura, sier i en pressemelding at hun er imponert over innsatsen til de frivillige.

-Alle vi som jobber i Greenwichdiving føler oss veldig stolt over de resultatene som er oppnådd i løpet av dette arrangementet. Dette er et resultat av støtten vi har blant våre kunder og viser at det virker å dele våre erfaringer om dykking og fortelle om livet i havet. Alt dette ville ikke vært mulig uten de frivillige som uselvisk kom til La Barreta-stranden og jobbet veldig hardt for å hjelpe oss å oppnå et renere og sunnere miljø for alle.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter