Alpinsesongen forlenget i Spania

Publisert

Skal du på fjellet i påsken? Grunnet snø i begynnelsen av mars blir alpinsesongen i Spania mange steder trolig forlenget helt til april måned. Det gjelder skisenterne som ligger i Andorra og i regionene Catalonia, La Rioja og Aragon (Pyreneene, Sistema Ibérico). Videre er det skimuligheter i Castilla y León (Sistema Central), Navarra, Cantabria og Galicia (De kantabriske fjellene). Det siste snøfallet har også gjort det mulig å stå på ski i Europas sydligste alpinanlegg i Andalucía (Sierra Nevada).

Den nærmeste muligheten til å komme seg på ski fra Costa Blanca vil være alpinanleggene i fjellkjeden Sierra de Javalambre i Aragon. Det er også mulig å dra sydover til Sierra Nevada i Andalucía. Det er ventet at mange av bakkene vil kunne holde åpent helt til 10. april. Påsken starter i år den 20. mars (Palmesøndag).


Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter