Alicante-provinsen opplever det tørreste kvartalet i historien

Publisert

Det spanske meteorologiske byrået (Aemet) advarte i går om at Alicante-provinsen og Valencia-regionen står overfor det tørreste kvartalet i historien. En tørr høst uten sidestykke, og en av de få månedene i november hvor det ikke har regnet en eneste dråpe vann i Alicante, skriver Aemet i sin siste oppsummering av værsituasjonen i regionen. På sin X-konto (tidligere Twitter) advarer Aemet om at det siden 20. september kun har regnet fire liter per kvadratmeter i byen Alicante i løpet av fem dager. “Alt som har regnet har kommet mellom kl. 22.00 og kl. 06.00 om morgenen, det vil si om natten, noe som betyr at mange innbyggere i Alicante ikke har sett regn på tre måneder”, advarte han. Og dessuten er det ingen prognoser for at det etterlengtede regnet skal komme i løpet av de få ukene som er igjen av året.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter