Alfaz del Pi: Byråd med dyre vaner

Publisert

Det spanske magasinet ”Sietedias” har satt fokus på privatøkonomien til flere av byrådene for PSOE i Alfaz del Pi. Ene av dem er byråd for byggesaker, Manuel Granados, som har fått kritisk lys rundt sitt pengeforbruk.

Det spanske magasinet ”Sietedias” har satt fokus på privatøkonomien til flere av byrådene for PSOE i Alfaz del Pi. Ene av dem er byråd for byggesaker, Manuel Granados, som har fått kritisk lys rundt sitt pengeforbruk.

“Sietedias” skriver at byråden med sin ”moderate” byrådslønn ser ut til å gjøre det svært godt mens andre strever med å komme seg gjennom måneden til neste lønning. Byråden har fått en svært eksklusiv Mercedes-Benz ML63 AMG i garasjen til en pris av 120.000 Euro men med byrådens ekstrautstyr menes det at han har betalt 130.000 Euro for den sorte Mercedenen han ofte også kjører på offentlige oppdrag.

Byråden som leder byens byggeavdeling har også kjøpt seg ny båt, den ble kjøpt brukt og var litt billigere enn Mercedesen. Lystbåten skal ha kostet Manuel Granados (PSOE) 90.000 Euro og han skal ha fått en usedvanlig god båtplass for båten i Villajoyosa i ”VIP-sonen” for de største båtene med sosialistens yacht på en av de beste plassene, like ved restaurantene i havnen.

Politikk i Alfaz del PiManuel Granados, har vært ansatt ved rådhuset i Alfaz del Pi i en årrekke som både byråd og tidligere som representant for opposisjonen. Han hadde ifølge rådhuset, en årslønn i 2009 på 29.999,88 Euro.

”Sietedias” skriver at byrådens evne til å få så mye ut av en relativt beskjeden årslønn gjør at han straks bør dra til Madrid hvor han kan hjelpe Zapatero med å løse de økonomiske problemene landet befinner seg i.

Alfaz del Pi - Byråd

Mercedes-Benz ML63 AMG: Bilen til byråden her parkerint på sin “faste” rullestolparkering i sentrum av Alfaz del Pi.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter