«Du er en innvandrer uten papirer og jeg er en Spansk mann» – 77-åring voldtok hjemmehjelpen

Publisert

«Du er en innvandrer uten papirer og jeg er en Spansk mann». Den nesten åtti år gamle mannen voldtok konas hjemmehjelp mens han truet henne med en stor kjøkkenkniv.

Etter voldtekten advarte han henne mot å anmelde ham og sa til henne hvordan hun som immigrant uten papirer ville bli deportert om hun anmeldte voldtekten.

Offeret var ansatt av voldtektsmannens kone for å hjelpe henne hjemme. Nesten umiddelbart begynte den nesten åtti år gamle mannen med sine tilnærmelser. Hjemmehjelpen ba han holde seg unna og forklarte at hun bare var i huset for å hjelpe kona og at han ikke måtte mistolke hennes hjelpsomhet.

Det var tredje uken i huset voldtekten skjedde. Offeret, som hadde et eget rom i huset, la seg for å hvile i det mannen kommer inn på rommet utstyrt med en stor kjøkkenkniv. Han gjorde klart hva han ville, «det er ni år siden jeg har puttet denne noen steder», og voldtekten ble fullført.

DNA bevis bekrefter offerets historie. Voldtekten skjedde i den lille byen Foios, like nord for Valencia. Saken er nå oppe for høyesterett i Valencia.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...





Nyttig å vite:

Relevante nyheter