70 strender reparert for sommeren

Publisert

Mer enn 70 badestrender som var ødelagte etter vinterens herjinger er nå reparert langs kysten av Valencia. En av de mest berørte strendene har vært La Mata i Torrevieja hvor det er investert mer enn 650.000 euro i utbedringer. I arbeidene som var ferdige i slutten av mai er det blant annet bygget en helt ny promenade og tårnet Torre del Embarcadero er restaurert.  —————————————————————————————–

Av andre steder på Costa Blanca der strender og promenader er gjort i stand til sommeren kan nevnes Guardamar del Segura, Orihuela, Villajoyosa, Albir og Altea.

Den spanske stat har til sammen brukt nærmere 10 millioner euro på å reparere strendene i Comunidad Valenciana. Det utgjør ca. en tredjedel av budsjettet for hele Spanias kyst. Valencia-regionen er da også en av de viktigste for landets turisme og den regionen som har klart flest badestrender med den internasjonale miljø- og kvalitetsstempelet Blått flagg.

Mesteparten av midlene fra staten er gått til utbedringer på Costa Blanca, det vil si Alicante-provinsen, til sammen ca. 4,6 millioner euro. Valencia-provinsen har fått 2,5 millioner og Castellón 2,8 millioner. Arbeidene er nå avsluttet i så å si alle tre provinsene, til sammen over 70 badestrender.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter