5 nye tips om leiebil i Spania for 2016

Publisert

Å leie bil i Spania er billig og praktisk. Prisene er svært lave grunnet beinhard konkurranse så det en del endringer du bør være klar over. SpaniaGuiden har i over 15 år jobbet for gjøre det billig og enklest mulig, uten overraskelser og athenting av leiebilen går raskt uten problemer. I denne artikkelen fra SpaniaGuiden er det mange nyttige tips og mye nytt for denne 2016-sesongen.

Les 2017 guiden om leiebil på Alicante flyplass

Prisene for å leie bil i Spania er nå under halvparten av hva de var for få år tilbake. Finanskrisen i Spania fremprovoserte en del endringer i måten denne bransjen drives på. For deg som kunde betyr det kort sag lavere priser på leiebilen, langt høyere depositum og utleiere som er noe mindre fleksible og det er nå langt flere som kjøper utvidet forsikring for å unngå å legge igjen depositum som har blitt langt høyere enn tidligere.

  1. Henting av leiebilen på flyplassen, betaling og kontroll av bilen
  2. Depositum på bilen og utvidet forsikring
  3. Depositum på bensin og refusjon
  4. Betale leiebilen i NOK eller EUR?
  5. Flyplassgebyr på Alicante flyplassen

Se pris eller bestill din leiebil på www.spaniaguiden.no

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter