21 immigranter druknet

Publisert

Til sammen 21 ulovlige immigranter, 16 av dem skal ha vært mindreårige, druknet bare 20 meter utenfor Lanzarotes østkyst den 15. februar. Den fem meter lange motorbåten som fraktet immigrantene kantret da den nærmet seg land. Flere lokale surfere som var vitner til ulykken, skal ha kastet seg i vannet og klart og redde noen. En del av immigrantene havnet imidlertid under båten, og tragedien var ikke til å unngå.

Til sammen 21 ulovlige immigranter, 16 av dem skal ha vært mindreårige, druknet bare 20 meter utenfor Lanzarotes østkyst den 15. februar. Den fem meter lange motorbåten som fraktet immigrantene kantret da den nærmet seg land. Flere lokale surfere som var vitner til ulykken, skal ha kastet seg i vannet og klart og redde noen. En del av immigrantene havnet imidlertid under båten, og tragedien var ikke til å unngå. En av de omkomne skal ha vært en gravid kvinne.          

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter