11 personer omkommet i F16-ulykke

Publisert

Elleve personer er omkommet og tjue skal være skadet etter at et gresk F16-fly om ettermiddagen mandag 26. januar styrtet under en Nato-øvelse i Albacete i Castilla-La Mancha, ca. 16 mil fra Alicante. Flyet inngikk i øvelsen Tactical Leadership Program på den militære flyplassen Los Llanos. Årsaken til den tragiske ulykken er foreløpig ikke kjent men flyet skal ha tapt høyde etter avgang og styrtet i et område med fem parkerte fly. De to greske pilotene i flyet og ni franskmenn er bekreftet døde. Antall omkomne økte til elleve etter at en av de skadde tirsdag 27. jaunar døde på sykehus i Madrid. Ni Nato-land er med i øvelsen (Hellas, Belgia, Danmark, Frankrike, Tyskland, Storbritannia, Italia, USA og Spania).

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter