1.4 tonn hasj funnet i utleieboligen – fengslet i ett år

Publisert

En 50 år gammel brite søker nå kompensasjon fra den spanske staten. I 2018 fant politiet 1.4 tonn hasj i garasjen tilhørende leiligheten han leide. 50-åringen hadde leid ut boligen på Airbnb og måtte tilbringe ett år i spansk fengsel i saken. Påtalemyndigheten kom til slutt til konklusjonen om at mannen neppe viste noe om det narkotiske stoffet som var lagret i garasjen.

Politiet aksjonerte mot boligen etter at de så en firehjulstrekker med mye sand i hjulene kjøre fra boligen. Området San Roque, nære Gibraltar, blir jevnlig brukt for å ta i land hasj fra Marokko.

Først mente politiet at utleieren åpenbart måtte ha lagt merke til 40 store pakker som var lagret godt synlig i garasjen. Briten har hele tiden hevdet at han ikke viste noe om dette. Han hadde leid seg inn i boligen via Airbnb for å besøke venner i området.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...





Nyttig å vite:

Relevante nyheter